segt internet

sjukt segt internet just nu så jag går och lägger mig eller läser. Så jag uppdaterar inte mer idag tyvärr!. Men ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!

Blir lite hiss & diss då, längesen det va framme.
puss!

xoxo camilla the shorty one

måndag

hej hej bloggen, skola som vanligt idag, har varit lite smått irriterad hela dagen så detta va inte min dag kan man säga. stack in till ängelholm efter skolan med arnela, tog en fika & försökte hitta en praoplats. Dock hitta vi inga lediga platser så tummen ner för det, sen börja det små regna också så vi tog bussen hem, 8 dagar kvar tills jag blir 15!, jippi. iaf jag bloggar lite senare också!, blir nog lite annat då :). puss!



bra bild på exempel på personer som hafe no life :)

läsa,sova,skola imorgon!

nu tänkte jag lägga mig och fortsätta läsa på min bok, '' Pojken som kallades det'' och ja jag veeeeeet, att jag e sen med att läsa den, men bättre sent än aldrig right?, sjukt hemsk bok men riktigt bra!, så ni får ha det bra & sova gott så hörs vi imorgon.


all love to you!
xoxo camilla the shorty one

tbk!

tillbaka, skönt det va att ta av ansiktsmasken!, satt och kolla mig i speglen och funderade på om jag ska släppa fram min lugg eller inte :o, för er som inte visste klippte jag lugg på mig själv för att jag va sur på mig själv, och så klippte jag, men inte haft den framme, så lugg eller inte?

ansiktskmask nästa!

ska strax fixa ansiktsmask och lite så, är inte på världens bästa humör för nånting just nu, känns som det är något som saknas.. ajah, får göra det bästa utav saken helt enkelt. Tillbaka om 20 min eller nått sånt!.


saknat mig dom senaste dagarna?, klart ni har!


snart, väldigt snart!

snart joinar jag det coola gänget, jag blir 15 om bara 9 dagar!!. 1 vecka och 2 dagar, det e f*n inte länge tills dess, måste se till att fixa moppekort och lite sånt, för moppe.. det är redan fixat :}. Har sovit hela dagen, vakna för 40 minuter sen. Ritkigt skönt att sova ut faktiskt. Nu ska jag nog kolla film eller ngt liknande nog kanske träffa simon!. Men vi hörs senare? :). puss!

har inte varit hemma på hela helgen!

hej hej bloggen! förlåt för väldigt dålig uppdatering men jag har varit på läger, eller hjälpt till på ett läger rättare sagt. Lite sammanfattat

Fredag: läger, vi åt, hitta på saker, jag,patricia,ludde spela jävligt mkt kort den kvällen & drack riktigt mkt köffe, tjatade verkligen ut ordet köffe, helt sjukt som jag&patricia skratta haha.

Lördag: vakna vid 7 ._. stack och spela match i billesholm, vi förlora dock men jag lyckades skaffa 1 points. Blev assist till målet (a). hihi inte alltid det händer, blev också skadad, som alla andra gånger sprang jag så mkt så min muskel i vaden fick kramp, ajajaj säger jag bara, direkt efter det fick jag en nackspärr, prima (y).

söndag: vakna vid 7 åt frukost, hem

och nu e jag äntligen hemma och är jätte förkyld. Ska kolla film och så nu, men vi hörs lite senare puss!

hemma

hemma, blev förlust, fast det visste vi ju redan, fast överraskande så förlora vi inte med lika mkt! så vi spela j*vligt bra för att vara dom :o. Dom va nog också överraskade, men tur så ser vi inte dom på ett bra tag. Taggar till billesholm på lördag, sticker på en äcklig läger imorgon, men jag har nog datan med mig, så vi hörs senare. Men ska lägga mig och läsa nu, hadet bra puss!

match!

sticker på match nu!
taggar satan i det!, fast är inte på humör hme.
men jag uppdaterar mer ikv!, pusss!

hemma

ye då var man hemma från ett besök i landskrona, min lillebror mötte ett lag där so what, dom förlora med 5-2 iaf. Jag tog lite bilder med victor's kamera, efter mathen kom en kille fram till mig från det andra laget ( de va utländska typ så de bröt på svenska) komm han framt il mig och bara
han: ey! ta foto på mig!
jag: nej?
han; meh varfooooor intee?!
jag: för att du är ful.
*han går* hahah!

shit va kul de va.
är iaf skit trött nu så jag ska lägga mig i sängen snart. Skola som vanligt imorgon, sen in till ängelholm och köpa idrottskor, eller va man ska säga, typ löparskor. Sen direkt till Eket och spela match mot åstorp's j*vlarna! :). Kan redan nu ringa en ambulans för det lär bli krig. Ajah vi hörs imorgon?. puss! ♥

tidsfördrift=skola..

hejhej bloggen!, har varit hemma ett tag nu, skolan va bra trodde faktiskt att denna dagen skulle bli så sjukt tung & bara jobbig, men den va faktiskt chill!, dubbelpasset i NO'n gick snabbt så det är possitivt. Iaf, hade fri idrott på idrotten idag, hehhe me don't like friidrott (n). Iaf är sjukt trött just nu och ska till landskrona ikv ju. Hat fått ansvaret att fotografera!. ajah nu ska jag byta om till något lite mer bekvämare & fixa mig lite :).


bildtagare: richard
nångång i 8an.

söt jag är i förkläde! haha.

nej jag ska bli lite seriösare sen :) ska bara fixa mig lite! puss!  ♥

nattinatti!

tänkte gå och lägga mig i sängen nu, har inget bättre för mig vid datorn så ja haha.
Imorgon skola som vanligt, åh jag tar tillbaka att jag sa att vårt schema va bra, det suger riktigt hårt har jag kommit på (i)! usch dubbelpass i NO imorgon också`, vem pallar det igentligen? ;s. Ajah får försöka överleva, idrott imorgon också, prima när man har ont i gumsken. Nej nu ska jag lägga mig, vi hörs imorgon?, kommer inte uppdatera så mkt imorgon heller för jag är ju landskrona men det kommer!!. puss! ♥

sjukt sleten. herregud!

har varit hemma från träningen nu ett tag och jag har nog inte varit så här sjukt sleten på väldigt väldigt länge!, en av den tuffaste träningarna vi någonsin haft, fast det kanske inte skulle vara nånting för annat lag? haha vi är speciella;*
är iaf sjukt trött, har duschat, känner mig fresh. Har kollat lite på sverige vs ryssland, sverige leder med 2-0 för tillfället.
Japp japp, nu ska jag vila upp mig och snart gå och lägga mig, imorgon, skola t ill 14:50 sen till landskrona för att kolla lillebror spela match. Hatar vi landskrona? JA vi hatar dom :).


puss & all kärlek till er! xoxo the shorty one.

strax träning dårå!

hejhej alla bloggläsare!. skola som vanligt idag ju, sluta 15:00, dagen har varit rätt seg faktiskt, med tanke på att min klass åt sist av alla klasser på skolan så maten va slut när vi kom (n). så vi fick nöja oss med potatis & skina. F*n ta alla småungar som tar vår mat.. iaf.. kom hem, åt som en uteliggare som inte fått mat i år, och nu ska jag snart gå och träna fotboll!. Har verkligen ingen ork idag haha, men ja vi får se hur det blir.
bloggar efter träningen självklart :). ha det bra sålänge!



svenska damlandslaget vs Ryssland ikv.!

annan tidsfördrift!

ska nog göra annat nu, haha fånga precis den förbannade flugan som har flygit här i mitt rum sen igår, fett störigt va det. Ska nog kolla tv eller något sånt  nu, orkar verkligen inte datan längre, puss!



sean paul - so fine.
RSS 2.0