30de sepmtember 2009

ondag: som alla andra onsdagar i mitt liv, skola. Rätt rolig ändå :). Det är det ju alltid med min klass, iaf så är jag hemma nu, hände ringenting idag så det blir väl att plugga eller nått sånt :).

idol igår ju, och min favorit gick inte vidare :(



hon va bokstavligen bäst.

TTYL cuteface :)

fotbollsträning (mp).

sticker & tränar nu, hemma vid 8, kollar på idol då så kommer inte uppdatera på ett tag, får se om jag hinner ikväll. men annars ha en fortsatt trevlig kväll!
TTYL bitches ♥

jag kommer få det sist av alla..

dom flesta har redan så sina skolfoton, men inte jag? vad e detta för skit?, får lite smått damp över det ja, men har iaf redan sett klassfotot, och ja no comments på den, jag ser ju pittögd ut! :o. usch nej. Men det är bara att accpetera för jag kan inte göra så mycket åt det (y). Iaf så här ser det ut:



översta raden från vänster: eddie,fredrik,pontus,richard,joakim,truls,ludwig,kristoffer
mellersta raden från vänster: nicole,sara,arnela,robin,lina,daniel,emil,henning
nedersta raden från vänster: linda,silvia,patricia,jag,robin,felicia,william,petter

jag bara älskar min klass!

jag saknar filippinerna!



varför ska det alltid hända filippinerna?, i förrgår (26de september) blev det översvämmning igen, i huvudstaden Manila, där jag bor... nej skoja jag bor inte där ;d, som tur är.... dom ser ut som att inte bry sig så mkt? haha, kan va för det inte är första gången men ändå. God bless Philippines!.

hatar söndagar

idag har jag kollat på lillebrors match, Munka vs Ängelholm, dom vann med 2-1 härligt!, sen jobbade jag & det va fan inte kul, kommer va sur varje söndag nu framöver fyfan, imorgon är det skola & jag har ingen aning om det är SO prov eller inte så jag pluggar ifall att (y), nu ska jag sticka och lämna filmen jag hyrde igår, sen sticka inom affären och se vad jag ska äta idag!, för mamma&pappa e inte hemma, blir väl nått enkelt :). puss så länge!

inte haft tillgång till dator

förlåt för en dålig uppdatering men jag har inte haft något internet, tele2 suger verkligen, men nu ska vi inte va sånna, igår (fredag) så va jag hos josse med lite folk, kolla på  filmer och lite sånt, idag spelade vi match mot glumslöv, gick inte vidare bra, men vi deppar inte för det :). inte jag iaf, imorgon blir det bara att jobba ( dela ut reklam), och plugga satan på första världskriget, känns som om tiden inte räcker till i livet hahah, men nu ska jag se om jag kan hitta nån bra film, !! jag kolla precis på män som hatar kvinnor, ja jag vet jag e liiiiiiiiiite sen, men bättre sent än aldrig right? ;). Det va riktigt bra & när man väl har sett 1an måste man se 2an & 3an efter 2an haha, så det ska bli av. Men men, ha en fortsatt trevlig lördag kväll så hörs vi imorgon om jag får igång mitt internet!. sitter på pappas data, tråkigare finns inte. m


TTYL bitches :), all my love to you!

tordag!

låten jag la in igår va tydligen inte ny, arnela hade explored it before me :(, ajah, jag brukar ju vara den första så kan inte denna gången (a).


idag börja jag halv 12, sluta 13:00, haha gött?, jadå, sen stack jag&simon till möllebackens dagis, fixa prao där, gött. Sen hem, iväg till träningen, riktigt härlig träning idag faktsikt!, massa possitiv. Match i helgen tagga satan!. Imorgon blir det hyra män som hatar kvinnor ( i know i'm late), för jag&nicole ska nog se '' flickan som lekte med elden'' ( 2an till män som hatar kvinnor), på bio på lördag :), så nice. Nu e jag ganska trött och ska kolla tv!, puss!

TTYL bitches

camilla hittat ny låt!


alicia keys - doesn't mean anything
i have explored a new hit!, i'm so damn good.

nu är klockan lite över 11 & jag hade tänk att gå och lägga mig, måste ha min skönhets sömn, jag e rätt dålig på att gå & lägga mig i tid, så idag är en perfekt dag att göra det så att jag åtminstånde får sova i 9 timmar. Planer jag ska/måste göra snart.



dålig kvalité men går ju dock fortfarande att läsa :).
nej nu ska jag faktiskt sova, eller ligga i sängen & lyssna på musik & bara tänka över mitt liv :)
hadet bra alla mina bloggläsare!
I lay all my love on you! ♥

orientering, inte min grej!

onsdag idag, vilket bbetyder att det va frilufsdag, jag sprang med arnela men vi hitta, patricia,louise,maja,lina,jossan mitt ute i skogen så vi alla sprang/gick, hahah & det tog sin tid, jag& patricia ville verkligen inte ge upp!. Men till slut när vi hittat rätt väg, hade vi redan kallat på philip som skulle hjälpa oss haha han sprang tillbaka in i skogen, väldigt snällt, kom hem, somna direkt i soffan trött satan va jag, ikväll blir det idol och lite så sen sova :).


btw: jag ska börja dela ut reklam!, lättförtjänta pengar alltid något :)

X O X O // camilla the shorty one.

beyonce



hitta denna på youtube precis, och det går verkligen inte att låta bli att fälla tårar, väldigt många tårar faktiskt, det är Beyoncé live i Sydney där hon tar upp en liten flicka till scenen som tyvärr lider av cancer, sjunger halo för henne & hela stora publiken, det är bara så tårarna rinner och kan inte sluta rinna...

tillbaka till ruta 1.

idag var det skola som alla andra dagar, och vi framförde vår pjäs på kvällen för alla föräldrar, det va väl kul haha fast vi sög så det skrek om det, men vi klarade det dock, så vi börjar halv 12 på torsdag :). gött värre, imorgon är det frilufsdag *suck* orientera i hjärnarp, snacka om att jag kommer bli lost?, haha shit :(. Men får göra så gott jag kan :) ska springa med arnela så det ska nog gå bra!. shit vänta brb, haha så nu är jag tbk, tog sin tid men ja, nu är jag iaf tbk! :D.


Har tänkt på det i 2 dagar nu, varje kväll innan jag somnar, varför ska jag aldrig göra saker som jag tillslut ångrar, varför ska jag alltid förstöra. Åh det stör en..


att jag kan va så taskig & kasta bort allt på mindre än några minuter, fyfan.

camilla har en åsikt, hon hissar&dissar!



dagens tummen upp ger jag till katrin Zytomierska 's blogg. För hon e bara för bra för att vara sann, cool, tuff & står för vad hon säger i sina videobloggar.





Kändisdjunglen
finns verkligen inget sämre än det, det ser ju ut som om att de är i en studio uppe i stockholm och inte i malaysia?. suck verkligen, och det regnar ju aldrig?, inga mygg?, filmar på samma ställe always. Och jag hörde en gång att dom sa '' tack för ikväll, nu släcker vi studion! hejdå!'' liiite failad eller vad?. ajah jag gillar inte det iallafall, men har inget emot att folk kollar på det!



Ny vecka

hej bussar!. en ny vecka är startad och jag e inte ett dugg sugen på det. Kunde varit helg ett tag till tycker jag :).
Kunde knappt sova inatt heller, är förkyld (fortfarande, det va ett j*vla sett). haha, nej men ja, vakna ett antal gånger, stressa till skolan, han iaf locka håret men dock inte sminka mig så jag gick till skolan utan smink för er som inte såg de? :o. sen så va jag lite med nicole, sen så hem till simon chilla där med några, sen hem igen, skjutsa precis lillebror till innebandyträningen, snäll jag är va?.

!!!! idag e det ingen vanlig dag, utan det är lindas 14årsdag!, grattis sötnos!


Dagens dresscode



& lite facelook

osminkad & oskyldig that's it.



bloggar sen, X O X O / camilla the shorty one

kom precis hem

har varit inne i ängelholm med simon&max ett tag nu, tog oss en liten hamburgare på donken, sen körde vi till kollonin haha, satt där vid bryggan och snacka bara, sen körde jag hem ensam för dom skulle nån annanstanns. Men trevligt vare :) nu ska jag nog kolla film elr ngt :) puss

tack för en lyckad kväll/natt!

började men att jag&simon stack och åt i kommunalhuste med alla 80 grannarna, sen så kom arnela hem till mig vid 7, fixade oss och sånt, senare vidare till simon där det va lite förfest, massa kul & mysigt och så :). Senare vid halv 10 kom vår taxi, sen till ekebo, roligt va det!. Sen hem vid 1 igen, somna direkt. haha. Tack alla för en lyckad fest/ekebo igår! ni gjorde kvällen mkt bättre!


jag&bästis
RSS 2.0