Eket vs Råå

anlände Råå's ip vid 18:00 och vi skulle spela 18:45?! så vi fick snabba oss på!, tog en rejäl uppvärmning sen va det start, första halvlek va jämt hela vägen, inga mål från nått lag. Men vi va klart det bästa laget. Andra halvlek börja vi bli mer aggresiva & ville verkligen vinna!, så vi satte fart och hade minst 4 anfall på mindre än 2min! men nej bollen ville inte in. Sen fick vi några anfall på oss men vi klara av det. Tyvärr blev det inga mål den här matchen. Matchen sluta 0-0. Dommaren ska vi inte snacka om, jag ska inte skriva hatkejda här men den dommaren hade ingen koll, sen när blev 18 minuter kvar helt plötsligt 23minuter kvar? fattar inte, iaf riktigt bra spelat idag tjejer!. Jag älskar Eket's GoIF F15.